Vi hjälper er att hitta den rätta för er verksamhet!

Vi har under många år arbetat i ledande befattningar inom ekonomi och under dessa år även suttit med i rekryteringsprocesser som rekryterande chefer för otaliga ekonomer. Vi har därför gått igenom de flesta erfarenheter i en rekrytering, bra som dåliga. Med andra ord har vi redan gjort precis den resa du själv står inför och dessutom från liknande stol som din egen. Själva har vi dessutom rekryterat och tillhandahållit konsulter i snart fem års tid där vi jobbar med några av Sveriges största företag. Kraven för rätt profil hos våra kunder är ofta precisa och snäva vilket gör oss ännu vassare när det kommer till rekryteringar. Kombinationen av praktisk erfarenhet inom ekonomi och våra egna processer gör oss starka när det kommer till att förstå ert behov och den kompetens ni söker när ni letar efter er nästa ekonom, oavsett chefsbefattning eller ej.

 

För att klara av våra egna utmaningar inom rekryteringar har vi tagit fram ett vasst searchsystem där vi ställer höga krav på kompetens och personliga egenskaper. Vi har som en effekt av det ett nätverk inom ekonomi som kanske inte är störst i branschen men det är av genomgående mycket hög kvalité med unika ingångar till många av de bästa ekonomer som idag finns på marknaden.

 

Vårt motto är att vi rekommenderar de ekonomer som vi själva skulle vilja anställa. Du som kund ska vara trygg hos oss och känna att vi är en förlängd arm av din organisation under en rekrytering.

 

 

 

 

TRANSPARENS GENOM HELA REKRYTERINGSPROCESSEN

 

Vi anser att kommunikation mellan dig och oss är av största vikt för att kunna komma fram till en lyckad rekrytering. En rekrytering som håller tidsplan, som levererar kvalificerade kandidater som ni är nöjda med och där ni som kund är involverade genom alla beslut i hela processen. Därför rapporterar vi löpande hur processen fortskrider under hela vår tidsplan.

Bolagssupporten Stockholm AB ©    08-768 67 00    info@bolagssupporten.se

Webblayout av DesignAd Stockholm AB