Lediga jobb

SENIOR REDOVISNINGSEKONOM

Bolagssupporten är en modern ekonomibyrå som med åren också har utvecklat en uthyrningsverksamhet inom ekonomi- och juridiktjänster som baserar sig på interimsuthyrning. All vår uthyrda personal är anställd hos oss. Vi är en organisation med högt i tak som drivs av att ständigt utvecklas som grupp såväl som individuellt. Grundstommen i vår verksamhet är att vi har duktiga medarbetare som också ska trivas på arbetsplatsen.

 

Vi vill idag förstärka vårt team med en senior redovisningsekonom till vår konsultavdelning. Du kommer initialt arbeta hos en av våra kunder inom tillverknings- och industribranschen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ansvara för att upprätta årsredovisning och delårsrapporter, månadsbokslut, löpande redovisning, avstämningar, moms- och skattedeklarationer etc. Du kommer att vara anställd av Bolagssupporten men arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

 

En anställning hos Bolagssupporten är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

 

Du har en examen inom ekonomi eller motsvarande, gärna med inriktning redovisning, samt minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Flytande engelska är ett krav då arbete mot andra länder förekommer. Goda kunskaper i Excel är meriterande samt erfarenhet i större affärssystem som SAP är mycket meriterande. Som person ser vi att du är driven, strukturerad och proaktiv i ditt arbete med en god social förmåga och kan arbeta i grupp såväl som individuellt.

 

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt.

Missa inte chansen att kunna bli en del av Bolagssupporten.

 

Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad av tjänsten – Skicka oss ditt CV:

SKICKA

Bolagssupporten Stockholm AB ©    08-768 67 00    info@bolagssupporten.se

Webblayout av DesignAd Stockholm AB