Lediga jobb

KVALIFICERAD REDOVISNINGSEKONOM

Nu söker vi en kvalificerad redovisningsekonom som vill bli vår nästa stjärna. Du kommer att arbeta uppdrag ute hos våra kunder med kvalificerad redovisning. Du blir anställd av Bolagssupporten och arbetar i en bred konsultroll ute på uppdrag hos våra kunder. Vi tror att du är driven, flexibel och resultatorienterad som person. Vidare ser vi att du är trygg i ditt arbete och vill utvecklas i en både givande och varierande konsultroll.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår allt från löpande bokföring, avstämningar, moms och skatt, månads- och kvartalsbokslut och årsredovisningsarbete. Vidare kommer du att ansvara för ett tiotal Bostadsrättsföreningar i uppförandeskede. Arbetsuppgifterna handlar om löpande bokföring, avstämningar, bokföra köp av fastigheter och entreprenader samt lämna över Bostadsrättsföreningar till förvaltande bolag. Rollen är intressant för dig som vill vara med och driva arbetet kring utveckling och förbättring av processer och rutiner.

 

Lämplig bakgrund och personliga egenskaper

Civilekonom eller motsvarande och har en kvalificerad erfarenhet inom redovisning, gärna inom ett bygg- eller fastighetsbolag. Du har en god vana av att upprätta årsbokslut och känner dig trygg i detta. Har du en bakgrund som redovisningskonsult med ansvar för att självständigt sköta redovisningen för egna bolag och kunder är även detta en bra bakgrund till denna roll. Erfarenhet av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar är meriterande. Vidare har du förståelse och intresse av kopplingen mellan redovisning och verksamheten.

 

I rollen är det av största vikt att du är självgående och trygg i din yrkesroll, att äga dina egna processer och frågor är alltså inga konstigheter utan snarare en självklarhet. Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vidare är du en driven person som tar arbetet framåt genom proaktivitet och motiveras av att slutföra arbetsuppgifter och gå i mål. För att lyckas i rollen besitter du ett helhetstänk och arbetar strukturerat och självständigt.

 

Erfarenhet av större affärssystem är meriterande. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är drivande, självgående och trivs med ett stort eget ansvar och ett strukturerat arbetssätt.

 

En anställning hos Bolagssupporten är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners där du själv är med och påverkar din karriär. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag med högt i tak och en god gemenskap.

 

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, så missa inte chansen att kunna bli en del av Bolagssupporten. Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök här

SKICKA

Bolagssupporten Stockholm AB ©    08-768 67 00    info@bolagssupporten.se

Webblayout av DesignAd Stockholm AB