Lediga jobb

PROJEKTCONTROLLER / BYGGEKONOM

Vi söker nu en projektcontroller/ekonom för uppdrag i byggbranschen för längre uppdrag hos våra kunder. Företagen är verksamma inom byggbranschen i Storstockholmsområdet. Som projektcontroller kommer du att ansvara för kontrakts- och kostnadsuppföljningar mot underentreprenörer. Projekt- och kostnadsstyrning ingår i dina arbetsuppgifter likväl som ekonomiska rapporter för uppföljning av projekt, utredningar, samt rapportering av finansiell information till projektledningen etc.

 

För rollen tror vi att du är universitetsutbildad civilekonom eller motsvarande och har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från större bolag i en roll som controller. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i större affärssystem såsom SAP, Oracle etc. Vi förutsätter att du är en van Excel-användare och har mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat i byggbranschen.

 

Är du redo för din nästa utmaning? Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt. Missa inte chansen att bli en del av Bolagssupporten och vårt härliga gäng.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Är du intresserad av tjänsten – Skicka oss ditt CV:

SKICKA

Läs mer och ansök enkelt via LinkedIn här:

LINKEDIN

Bolagssupporten Stockholm AB ©    08-768 67 00    info@bolagssupporten.se

Webblayout av DesignAd Stockholm AB