Lediga jobb

BUSINESS CONSULTANT

Bolagssupporten är en modern ekonomibyrå som med åren också har utvecklat en uthyrningsverksamhet inom ekonomi- och juridiktjänster som baserar sig på interimsuthyrning. All vår uthyrda personal är anställd hos oss. Vi är en organisation med högt i tak som drivs av att ständigt utvecklas som grupp såväl som individuellt. Grundstommen i vår verksamhet är att vi har duktiga medarbetare som också ska trivas på arbetsplatsen.

 

Vi söker nu vår nästa stjärna inom Business Consulting till oss på Bolagssupporten. I rollen som Business Consultant kommer du vara anställd av Bolagssupporten och arbeta ute på uppdrag hos våra kunder inom redovisning och/eller controlling. Vi tror att du som person är driven, strukturerad och social. Vidare ser vi att du har förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer och varierande miljöer samt har en god samarbetsförmåga.

 

En anställning hos Bolagssupporten är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

 

Vi ser att du är civilekonom eller har likvärdig utbildning med minst 3 års arbetslivserfarenhet i roller som redovisningsekonom, controller alternativt konsult. Goda kunskaper i Excel samt att du är flytande i svenska såväl som engelska i tal och skrift är ett krav. Har du utöver detta erfarenhet av olika större ekonomisystem är detta meriterande.

 

Är du redo för nästa steg i karriären med spännande och utvecklande möjligheter? Tveka då inte att sök denna roll som Business Consultant. Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Är du intresserad av tjänsten – Skicka oss ditt CV:

SKICKA

Bolagssupporten Stockholm AB ©    08-768 67 00    info@bolagssupporten.se

Webblayout av DesignAd Stockholm AB