Lediga jobb

CONTROLLER REGION STOCKHOLM – NORD TILL SVEVIA

Är du en controller som vill vara med och påverka den dagliga verksamheten men samtidigt ha en en ordentlig utmaning. Gillar du att ta ansvar och att arbeta med människor? Om detta stämmer in på dig bör du fortsätta läsa eftersom ett av Sveriges största anläggningsföretag söker dig som Controller för region Stockholm - Nord.

 

Vår verksamhet

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserar på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och Norge och vi omsätter 8,3 miljarder kronor. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg.

Region Stockholm – Nord i Division Anläggning sträcker sig från Stockholm och norrut med i dagsläget ca 100 projekt och en omsättning om 1,1 miljarder SEK i portföljen. Verksamheten varierar mellan att bygga nya, förbättra eller underhålla befintliga vägar med hjälp av egna specialistenheter inom t ex grundläggning, marksanering, TA-specialister, egna asfaltverk och strategiska täkter.

 

Vad innebär rollen?

Tjänsten som regioncontroller hos oss innebär en varierande vardag och en omväxlande miljö. I rollen ligger ett stort ansvar för affären där du leder controllerarbetet inom regionen. Du kommer att arbeta med an aktiv involvering och uppföljning av affären. Detta innebär att analysera resultat för regionen samt i individuella projekt och vidta korrigerande åtgärder, sätta rutiner och processer och vara en stöttepelare till vår regionchef. Utöver detta kommer du även arbeta på plats ute i projekten där du är en resurs för våra arbetschefsområden och kan styra de ekonomer som finns på plats för att regionen skall uppnå utsatta mål och resultat. Du är en självklar spelare i andra arbetsuppgifter som bl a rapportering, prognostisering, medverkan i utvecklingsprojekt och intern utbildning. Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till regionchef. Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i nya, härliga lokaler i Solna Business Park men vissa resor förekommer även i tjänsten.

 

Vad krävs för att lyckas i rollen?

Vi letar efter en lagspelare som gillar att arbeta högt och lågt och kan kavla upp ärmarna när det behövs. Du har några års erfarenhet inom controlling eller motsvarande och du är väl insatt i entreprenadbranschen och förstår därmed principerna för succesiv vinstavräkning samt projektredovisning. Som person har du en stark integritet och vågar ifrågasätta, utreda och följa upp ekonomiska utfall och pågående projekt. Har du kunskap inom entreprenadjuridik ser vi det som meriterande. Vidare har du en god pedagogisk och kommunikativ förmåga och har lätt för att översätta ekonomi i termer som är lätta att förstå för dina kollegor. I denna tjänst förekommer det en del bilresor till projekten vilket medför att körkort är ett krav. Erfarenhet från större affärssystem och goda kunskaper i Excel är en förutsättning för att lyckas i rollen och har du erfarenhet av Agresso är det meriterande.

 

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

 

Trivs du i en föränderlig miljö, ett företag som värnar om sina anställda och ett verksamhetsområde med mycket utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

I denna rekrytering samarbetar Svevia AB med Bolagssupporten Stockholm AB. Svevias önskemål är att alla frågor och ansökningar till tjänsten sker genom Bolagsupporten Stockholm AB. Vi tar löpande in kandidater för intervjuer.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

Ansök här

SKICKA

Bolagssupporten Stockholm AB ©    08-768 67 00    info@bolagssupporten.se

Webblayout av DesignAd Stockholm AB