Lediga jobb

AFFÄRSJURIST

Bolagssupporten är en modern ekonomibyrå som med åren också har utvecklat en uthyrningsverksamhet inom ekonomi- och juridiktjänster som baserar sig på inteirmsuthyrning. All vår uthyrda personal är anställd hos oss. Vi är en organisation med högt i tak som drivs av att ständigt utvecklas som grupp såväl som individuellt. Grundstommen i vår verksamhet är att vi har duktiga medarbetare som också ska trivas på arbetsplatsen.

 

Vi söker en affärsjurist till vår konsultavdelning och förgrening contract management. Du är anställd av Bolagssupporten och arbetar i en bred konsultroll ute på uppdrag hos våra kunder. Därför ser vi att du är driven, har hög socialkompetens och har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och situationer. Arbetsuppgifter i urval är avtalshantering, upphandlingar, affärsförhandlingar, bolagsrättsliga frågor och allmänna juridiska frågor.

 

En anställning hos Bolagssupporten är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

 

Hos oss får du också ett härligt och socialt gäng av kollegor som har nära till skratt och ett stort engagemang för sitt arbete. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och fungerar i grupp. Därför ser vi till att ta hand om vår personal med goda löner och förmåner sett till marknaden, och ordnar kontinuerligt gruppaktiviteter av olika slag.

 

Vi ser att du har en juristexamen eller likvärdig utbildning med minst 3 års arbetslivserfarenhet, gärna från advokatbyrå eller som bolags-/affärsjurist. Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav, då internationella uppdrag förekommer. Kunskaper i entreprenadrätt och kontraktsrätt är mycket meriterande. Som person har du en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer och miljöer utan problem. Du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann samt stresstålig och van vid att arbeta i ett högt tempo.

 

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt.

Missa inte chansen att kunna bli en del av Bolagssupporten.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Är du intresserad av tjänsten – Skicka oss ditt CV:

SKICKA

Bolagssupporten Stockholm AB ©    08-768 67 00    info@bolagssupporten.se

Webblayout av DesignAd Stockholm AB